Despre noi


Deco Asia reprezintă un proiect născut din dorința de a aduce pe piața românească obiecte tradiționale și de artă din zona asiatică - multe dintre ele apreciate deja pe plan internațional, obiecte lucrate manual, unice în felul lor, și care prin expresivitatea și simbolistica lor se pot încadra extraordinar în decorul tradițional dar și modern european.

Suntem convinși că dumneavoastră veți aprecia atât unicitatea produselor, cât și faptul că au fost lucrate manual prin procedee tradiționale specifice locului de proveniență, metode uneori de mii de ani, transmise din generație în generație de artiști consacrați și recunoscuți ca genii în cadrul comunităților lor ancestrale.

Suntem o echipă cu vastă experiență în zona Asiei, în special zona Asiei de Sud-Est, și suntem mereu în căutarea de a vă aduce dumneavoastră, clienții noștri, o gamă cât mai largă de produse din această parte a lumii.

Colaboratorii proiectului nostru includ persoane cu experiență în domenii variate în design-ul interior, arhitectură, ospitalității și hotelier, psihologi, sociologi și oameni de afaceri de succes cu viziuni relaxate privind amenajarea locuințelor dar și cu spirit de a investi în lucruri trainice și de durata ca multe dintre obiectele de artă pe care le aducem în fața dumneavoastră. 

Credem că pentru mulți dintre dumneavoastră, arta, precum și obiectele de decorațiuni reprezintă investiții mult mai solide decât achiziționarea de simple obiecte doar cu utilitate practică pentru căminul sau biroul dumneavoastră.

În aceași măsură, pentru orice ocazii, prietenii dumneavoastră ca și ai noștri vor aprecia mai mult un obiect de artă de bun gust, în schimbul unui cadou efemer și de scurtă durată.

Mai credem că noi toți suntem mai mult păstrătorii și gardienii lucrurilor de artă create în zilele noastre, decât proprietarii și că avem datoria universală de a le păstra și de a dezvolta colecțiile noastre personale, sigur într-o manieră de bun gust, încât obeictele achiziționate să se încadreze perfect în ambientul locuinței sau biroului nostru.

 

 

Formular Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do.